Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet

Jag löste biljett
Destination " Sinnlighet"
Kom till
"Innerlighet"
Reste vidare mot
Andlighet.......
Konduktören sa
-Det finns ingen
slutstation.......
Njut av resan..!




Fri vers av WyS VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-02-26 15:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Finns det fler biljetter?
2014-02-26

  M:tin
Underbar!!!!
2014-02-26

  Lars Hedlin
Den känslan är obeskrivligt stark....;)
2014-02-26
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP