Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eva, 98, bytte Thailand mot bloggvärlden


Krutgumman Eva från Karlskrona

En tuff äldre dam

flyttade långt bort

Trotsade sin tidsram

i ålderns larmrapport

 

Ingeting är omöjligt

för en frisk 96 åring

Men svensk löjlighet

krävde skatteåterbäring

 

Ingen garantipension

till en svensk utanför Europa

Hennes döds-zon

tillhör våra sopor

 

Och med penningbrist

och behov av njurdialyser

Blev hon inte buddhist

Utan nu ryser hon återigen ut sin luft i Sverige myspys

 

För Thailand gav inte gratis sjukvård

hon fick inte ens teckna en försäkring

Så nu blir det avslut i en svensk kyrkogård

för denna gamla krutgumma en liten missräkning

 

Men skam den som ger sig

hon är tuffare än en ung tjej

Nu bloggar hon om sin grej

på P4 i Blekinge bloggar hon hej

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-27 10:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra gjort!
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP