Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samma bländande längtan

kan inte nå dig helt

men visa dig
sköna bilder
viska ord
som bränner fast
i dina tankar

du kan inte förstå
mig helt

mina uppror
min hetta
mina utflykter i fantasins
skiftande landskap

men du kan
vandra i bilderna
lyssna när mina mjuka
viskningar
flyter genom
dina inre ekolod

vi kan inte nå varandra helt

men få våra jag
att glida ihop
i samma heta dröm

sjunka in
i samma bländande längtan






Fri vers (Fri form) av Margareta Wersäll
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-27 16:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Underbart vackert poeterat ..
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Margareta Wersäll
Margareta Wersäll