Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsekvenser / Uppmaningar

sanningen
du måste förespråka den

oron
du måste förstå den

gränserna
du måste uppmärksamma dem

tålamodet
du måste finna det

tillititen
du måste skapa den




Fri vers (Fri form) av ismael
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-28 00:20



Bookmark and Share


    Lars J
Klokord, bra diktat!
2015-11-03

    AA VIP
Bra text.
2014-02-28
  > Nästa text
< Föregående

ismael