Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kardemumma

Det luktar hunger, sorg och död
klagosångerna, sedan länge inpräntade i väggarna
stillheten, plågsam

Av de höga ljud som en gång ekade
i de långa korridorerna
finns endast minnen kvar

Jag vandrar långsamt mot hennes dörr
en svag doft av kardemumma
kittlar i näsan




Fri vers (Fri form) av ismael
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-12 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ismael