Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Replängds avstånd

Han gömmer sig
i det mörkaste hörn han kan hitta
bortom krav, bortom förväntningar
där trivs han bra

Jag avundas honom;
hans raka rygg
hans högt höjda haka
murarna han varsamt har rest omkring sig; orörda

Han föredrar distans
håller andra på replängds avstånd
han är som dottern i skogen
stark, orädd




Fri vers (Fri form) av ismael
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-03 15:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, du vet väl vad Bukowski sade?
I don't hate people, I just feel better when they aren't around.
2015-11-03
  > Nästa text
< Föregående

ismael