Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En förlorad dotters eviga undran

Jag undrar om hon var glad
när hon blev med barn
när hon blev med mig

Jag undrar om hon skrek
när jag förlöstes
när min kropp trängde sig ut ur hennes

Jag undrar om hon led
när hon fattade beslutet
när hon lämnade mig

Jag undrar om hon tänker på mig
lika mycket som jag tänker på henne




Fri vers (Fri form) av ismael
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-20 19:27



Bookmark and Share


    Lars J
Den här gjorde ont att läsa och jag hoppas faktiskt att hon lider även om det är fel att önska någon annan smärta, bra diktad tankeväckare, tycker om!
2015-11-03
  > Nästa text
< Föregående

ismael