Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Objektiv

jag lärde mig tidigt
att stiga utanför den egna kroppen
att sväva

kanske handlade det
om att undkomma
att fly




Fri vers (Fri form) av ismael
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-04 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ismael