Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är något slags tafatt försök att... Ja, jag vet inte ens.


Paralys

Dina andetag avslöjade dig gång på gång
(jag visste alltid vad du önskade)

Dina händer vände och vred, tryckte och drog
(min kropp pryddes av blåmärken emellanåt)

Din tunga letade sig ofta ned i min hals
(och min mun förlamades)

Ditt kön gick aldrig att undkomma
(jag gav upp till slut)

Din vilja var min eviga lag
(och jag dog för den)




Fri vers (Fri form) av ismael
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-04 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ismael