Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskelse

Mellan dig och mig finns ett dunkel
i vilkets skuggor det är omöjligt
att urskilja
vad som är början av mig
och slutet av dig




Fri vers (Fri form) av ismael
Läst 253 gånger
Publicerad 2015-10-19 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ismael