Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- A -



Vi är alla
fångar

av vårt
eget

samvete




Fri vers av Anders Granström
Läst 360 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-28 01:57



Bookmark and Share


  Magica VIP
Inte alla som har samvete tyvärr, har träffat på några riktiga psykopater...
2014-04-01

  ResenärGenomLivet VIP
Ord som får mej att fundera, men samvetet är nog hellre en tillgång för mej än ett fängelse...
2014-03-01

  walborg
Tack och lov - samvetet gör oss mänskliga.
2014-02-28

    ej medlem längre
minns foucaults vändning på några välbekanta ord: själen är kroppens fängelse.
2014-02-28

  Maria Sundelin VIP
Japp och ju störe samvete ju hårdare är vi fångade
2014-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Anders Granström
Anders Granström