Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rutor av brunt


vi klättrar tillsammans 
brant brant brant
tar våra händer försöker dra över
kant kant kant
breda vita höfter lyckas erövra

tillsammans igen

men kastar oss genast ut
ner ner ner
väjar för andra för pelare blod
skadad skadad skadad

ensam där

känner jag plötsligt dina stora händer
komma bakifrån
landa på mina höfter och din röst
varm varm varm

du och jag

beger vi oss tillbaka
möts av 
samma samma samma
tills den ena öppnar sina lock
visar oss dess ögon av rutig choklad

snart framme




Fri vers av Sanningsägaren VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-28 14:35



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Visuell både i sin sammansättning med radbrytningar, stycken och rent innehållsmässigt. Gillas.
2014-02-28

  cilax VIP
gillar dessa treekon
2014-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP