Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lät solen värma mitt hjärta

Jag har låtit sanden och havet renat min kropp.

Solen har värmt mitt hjärta och färgat min hud.

Under palmer har jag vilat och hämtat inspiration till ett liv i lycka.

Sett och upplevt allt det vackra som finns runt omkring oss,om vi bara öppnar våra ögon.

Andas in kärlek och värme och sprid det över vår värld.

Låt kärleken ta plats

Låt kärleken växa

Låt oss älska varandra för alltid.




Fri vers av Angel of love
Läst 493 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2014-02-28 20:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En underbar njutning och styrka du förmedlar!<3
2014-03-03

    Dan Myrbeck
Fin skildring av
fina upplevelser!
2014-03-03

  Marita Ohlquist VIP
Fin text. Ibland måste man åka från den grå vardagen för att ladda batterierna.
Kärleken är en ömtålig planta.
2014-03-02

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbar kärleksfull text!
2014-03-02

    ej medlem längre
Underbart!!
2014-03-01

  Gisela Nordell
så bra så sant!
om bara varje ögonblick kunde vara
fylld med denna önskan!
2014-03-01

  Lars Hedlin
Välkommen hem vackra Ängel ! <3
Kram för en underbar dikt! ;)
2014-03-01

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvliga ord som ger en längtan till sommaren...
2014-03-01

  ULJO
Underbar text. Grattis till placeringen
2014-02-28

  M M Mannheim VIP
Helt sant! Måste varit en skön upplevelse att se tillbaka till i vår vintriga del av världen.
2014-02-28

  mare VIP
Låter härligt
och så sant
låta kärleken växa!
2014-02-28

  Ponkla
Uppfriskande ord, fint skrivet!
2014-02-28

  Fem hjärtan VIP
Välkommen tillbaka! Har saknat dina vackra texter! Härlig dikt!
2014-02-28

  Popangelov VIP
Undrade just var du varit... uppfriskande text. Tack.
2014-02-28

    ej medlem längre
Välkommen tillbaka, vi har saknat dig och dina fina texter..
2014-02-28

    ej medlem längre
Du låter nyförälskad,mer värme och kärlek till dig.
En brännande vacker text.
2014-02-28

  Maria Sundelin VIP
Bra med ny näring till det
2014-02-28

    ej medlem längre
Värmande ord:)
2014-02-28

    ej medlem längre
Åååh vad härlig dikt! Mycket värme, hopp och kärlek i den..
2014-02-28

  louisegirl
Välkommen tillbaks min vän <3
Hoppas du haft en fin semester!
Så fint skrivit och underbar bild.

2014-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love