Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I dag kan jag glädjas åt de jag har och är glad att jag kunde kliva ur de livet och sakta resa mig upp o vissa att jag är starkare en vad någon tror och jag klarar mig utan dom alla ........ de ca 14 år sen.


Han stal min min värdighet

Han sjöng sig in i mitt hjärta
han gav mig ett ansikte
en betydelse

för att sedan
slita bort
allt som hette
själv känsla

allt vad som heter
värdig hett

när jag
till sist
lyckades gå

var jag ingen
Jag var skugga
i vardagen

som knappt
våga le
som knappt
vågade möta
någons blick

de som kalla sig
vara mina vänner
vände ryggen

de hade ingen aning
om
vad som
sagt och gjorts

för jag valde
att inget säga
för de vet inte
hur han
slet sönder
allt inom mig

de har tagit
år dagar timmar
till att åter
finna sig själv

även om de
finns mycket kvar
för att kunna stå
stadigt

Även om jag vet
att alla killar
inte är som han

är de så svårt
att släppa hjärtat
fritt
att släppa in
kärleken




Fri vers (Fri form) av 08-Ängel
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-28 23:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
dessa extrema kräk

det bör inte finnas något alternativ, det bör ej få finnas något alternativ, än manlig respekt, manlig acceptans, manlig dyrkan, samt kärlek, inför kvinnan
2014-03-11
  > Nästa text
< Föregående

08-Ängel
08-Ängel