Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en 18 åring med 3 olika diagnoser som motarbetar varandra. ADHD AUTISM SYNSKADA som heter CVI värdens goste kille som har de jobbigt att känna sig axpterad av andra och sig själv.


Älskade son

Älskade lila vän
älskade son
Om jag kunde
bära din smärta
om jag bara kunde
få ta en av alla
dina diagnoser

älskade lila vän
älskade son

när dina ord
tar slut
när dina
läppar förseglas
när din blick blir tom

önskar jag
jag kunde läsa dina tankar
jag önskar
jag kunde krama dig
säga att allt bir bra

älskade lila vän
älskade son

du fyllt 18 år
samhället kräver
att du ska vara vuxen

men du vill gömma dig
här hos mig

dom förstår inte
att sätt ord
på de som du känner
är så svårt
att din ork
sviker dig
att synen inte
vill som du vill

Hur förklarar vi
de som är för andra
så lätt och så självklar

kan vara så svårt
kan kännas så omöjligt

kära lila vän
kära son
om du bara
viste vilken styrka
du har
om du bara viste
att du kan bli
vad du vill

älskade lila vän
vi älskade dig
precis som du är

Älskade lila vän
älskade son
Om jag kunde
bära din smärta
om jag bara kunde
få ta en av alla
dina diagnoser

älskade lilla vän
älskade son

när dina ord
tar slut
när dina
läppar förseglas
när din blick blir tom

önskar jag
jag kunde läsa dina tankar
jag önskar
jag kunde krama dig
säga att allt bir bra




Fri vers (Fri form) av 08-Ängel
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-29 21:49



Bookmark and Share


  Amari
Stark, rörande text.
Samhället är inte byggt för alla.
Alla får inte samma chans, vilket är mycket sorgligt.

2015-10-04

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfull text!
Berör mitt modershjärta.
2015-10-04

  Hanna Mari Wallin
värme omtanke förtvivlan
stark och innerlig kärlek till sitt barn

underbara rader som berör ens hjärta
2015-09-29

  Onomatoprofet VIP
starkt skrivet! tur att han har dig! alla med diagnos har inte såna föräldrar. det är tungt. men det måste bäras. kommer säkert gå bra för honom trots allt.
2015-09-29
  > Nästa text
< Föregående

08-Ängel
08-Ängel