Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att jag Älskar dig <3

Att få vakna upp
vid din sida
att somna tätt
in till dig
finns inget
mysigare

att se dig leé
att se dig skratt
gör mig så lycklig

jag vill vara där
du är för jämnan
jag vill gå med
på livets stig
med dig

att höra dig
prata om oss
förstår jag
att de vi har
kommer vara för
evigt

de vi har
är början
på något nytt
de vi har
blir bara starkare
för var dag som går

kärleken du ger
känner jag
källeken jag ger
är allt jag vill ge
den är bara för
dig

för jag älskar dig
<3<3<3




Fri vers (Fri form) av 08-Ängel
Läst 266 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-06-22 23:26



Bookmark and Share


  Kulkub
Kärleken strålar vackert.
2014-07-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
Vackert!
2014-06-25

    ej medlem längre
Kärlek är så vackert! =)
2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

08-Ängel
08-Ängel