Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skilsmässofotografen

en dag bytte dom ringar
symboler för en gemensam dröm
om dom bara ville att det skulle gå
skulle deras äktenskap bli
en självuppfyllande profetia

en dag bytte dom ringar
svor inför vittnena att älska varandra
i nöd och lust, men lusten tog slut
missförstånden och längtan ut
spreds som ringar på vattnet

idag blixtrar det till
i skilsmässofotografens ateljé




Fri vers av David Gustafsson
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-28 23:35



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
snyggt, ringarna på vattnet
ringarna under ögonen

du skriver imponerande bra
tycker jag
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

David Gustafsson
David Gustafsson