Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmande tomhet


För vad som var, jag minns andetagen nära.
Pulsen som slog, i tron på att vi var kära.

Min puls saknar din, sakta slår den nu i otakt.
Hjärtat värmande pulserar, bortom egen vanmakt.

Orden var outtalade, men intima tankar delade.
Skulle sagt, tvekade fumlade och felade.

Kommer aldrig glömma dig.
Du den vackraste för mig.




Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-01 04:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP