Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina bidrag till gårdagens haikuverkstad


Haikudikter i vårvintertid

 

påskris på torget

i fjädrarna

landar snöflingor

 

                 *                  *                      *

*                                    *                          *

        *           *                 *             *

*              *

 

i hängmattan

vi glömde ta ner

gungar en snödriva

 




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-01 08:57



Bookmark and Share


    Annika J
Jag blir så glad när jag får läsa så bra haikudikter!
2014-03-02

  Anna H
Åh, så den med påskrivet var din! Jag tyckte om båda två. De är båda tydliga bilder.
2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin