Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beskedet

Det kom inga ord ur telefonen.
Men kvaliteten i det osagda
ristade en outplånlig torrnålsgravyr
på mina ögonlocks insida:

En söndertrasad skugga,
fuktad av tårar,
och blod som stelnar i spåren.




Fri vers av Mats Gyllin VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-01 13:36



Bookmark and Share


  Angel of love
Stark och bra text.
2014-03-01

    skenaktig kärlek
<3
2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Gyllin
Mats Gyllin VIP