Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du var borta


så fantiserade jag om att du var här tillsammans

med mig i endast en för liten kofta

Och så gott du doftade

Luktade

Kunde verkligen känna smaken av dig

Så det här var en fantasi som dök upp i mitt huvud

ganska så ofta, min älskade Lotta

Men jag hoppas nu att du har kommit tillbaka till mig

för att stanna

För när jag är tillsammans med dig kan jag ju inget

annat än att älska dig

då det bara pirrar inom mig

Och den underbara känslan finns det inte mycket

som kan toppa

då den är en oerhört stark känsla

som inte går att stoppa…

När du var borta!

Ken Cassel
1/3-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-01 18:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Hoppas hon kommer.........
2014-03-02

    ej medlem längre
Hoppas hon kommer snart då din lilla fantasitjej.
2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel