Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ett perspektiv från öster på Europa


Erebu

blickarna riktade mot väster
går det att undvika
solnedgångens färger

Färgerna liknar
en späd prinsessas
klädnad mer än

den breda drottningens
kraft och styrka

kvar finns därför bara
väntan




Fri vers av Bengt VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-02 14:49



Bookmark and Share


    ordskalv
Och snart smäller det.
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP