Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kort å sant...En kär lek


Kär lek

Jag är kär i leken
KÄRLEKEN




Fri vers av WyS VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-02 15:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt gott varmt ;)
2014-03-06
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP