Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han med stort H

Längst en allé i Kungsholmen
snirklade våra fingrar in i varandra
under en bar vårhimmel

En gammal man gick förbi oss
viskade bittert:
”Bögjävlar”

Det kändes inte längre

Jag hade hört de orden
så många gånger

De hade liksom frusit till is
och blivit meningslösa
så fort de kom ur hans mun




Fri vers av anonym1
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-02 18:30



Bookmark and Share


    skenaktig kärlek
Underbar!
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

anonym1