Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkte på Systerskap, Kate och Wuthering Hights


Silvermåne, Guldsol!



Allt är silver, blått och mörkt.

Spring genom natten, flyg fram över ängen.

Låt dig inte fångas mer!


Silvermåne, Guldsol!


Allt är guld, rött och ljus.

Följ mig syster, in i den virvlande vinden.

Känn din egen viljas vackra kraft!












Fri vers av Katinka VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-05 20:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Själa vackert :)
2014-05-06

  Ingrid Trolle
Åh, så vackert
och starkt
Så fantastiska
bilder!
2014-05-05

  ULJO
Helst fantastiskt skaldat
2014-05-05

    ej medlem längre
Vacker och nästan gudinne-lik
2014-05-05

    ej medlem längre
Vackra starka ord.
2014-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP