Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör ni i helgen?

Jag var ute i fredags igen
ni var där med mig
och jag var en människa
i era ögon
och till och med i spegeln
ovanför det vattenfyllda handfatet
blickade en individ tillbaka
och jag kände nästan igen henne

Vi diskuterade allt
med alkoholkryddade världsbilder
jag lyssnade på vad ni sa
jag lyssnade på vad jag sa
det var nästan värt att lyssna på
och i spegelbilden i min red bull vodka
blickade en individ tillbaka
och hon såg nästan bekant ut

Jag älskar er alla
jag är känslosam på det viset
ni behöver inte älska mig tillbaka
bara registrera mig
och bekräfta min existens
för om jag inte finns för er
vem blickar då tillbaka
i fönsterrutans reflektion?

redan på bussen hem
började jag försvinna
och ensam i trappuppgången
ekade inte ens mina steg
någon somnade i min säng
jag vet inte vem det var
för spegeln på garderoben
var skrämmande tom

Vad gör ni i helgen?




Fri vers av Toalettpoeten
Läst 306 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-03-02 22:40



Bookmark and Share


  Jonas S. Lundström
Underbar text!

Men jag tycker att din kärlek till alla räcker och behövs.

Läs gärna mina texter om svartsjuka och om svatsjuka "#2 i fljd med ingresser och du får en hint av vad jag menar,

Att älska alla ovillkorligt är nyckel

2014-03-02

  Drömfångare
Woah, oslagbart.
2014-03-02

  OmE
Fantastiskt. Och så mänskligt i sin ryslighet. Vacklar.
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Toalettpoeten
Toalettpoeten