Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här har ni mig

Här har ni mig
Jag är inte speciell
Ville bli någonting
Men what the hell

Här är jag
What you see is what you get
Inget mystiskt inre
Här är jag rätt och slätt

Ville vara originell, men blev en kliché
Vill inte låta pretentiös
Men det är så det e

Ville vara lite svår
Lite alternativ
Det ville alla andra med
Nu har vi samma liv

Ville vara originell, men blev en kliché
Vill inte låta pretentiös
Men det är så det e
Ville vara originell, nån man inte alltid tål
Det ville ni med
Så fuck you all.




Bunden vers (Rim) av Toalettpoeten
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-15 23:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ja, det är ett helvete:)
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Toalettpoeten
Toalettpoeten