Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man ska tåla kritik

Man ska tåla kritik
ta alla negativa kommentarer
och bygga något positivt
för minus minus är plus
och kritik leder till personlig utveckling
Man ska tåla kritik
även om kritik leder till personlig nedrustning
till tryck över bröstet
och brännande tårar under ögonlocken
Även om allt negativt som sägs
träffar rätt i ryggraden
som ett pistolskott
och förlamar
Även om minsta kommentar om ytterligheter
berör som en isbit innanför tröjan
på en högst personlig nivå
Jag tål kritik
säger jag alltid
Det är så man ska säga




Fri vers av Toalettpoeten
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-16 19:03



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gott, samt sant
2014-04-16

  KallaHanden
skönt skriven text. den har en känsla av äkta sårbarhet och underbar innerlig styrka. gillas starkt.
2014-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Du har ingen rätt att tala om för mig vad jag ska och inte ska.
Vill jag inte ta emot negativ kritik så är det min sak.
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Toalettpoeten
Toalettpoeten