Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motpoler

Man säger att motpoler dras till varandra
Så varför får inte en loser som jag, en vinnare som du?




Fri vers av Toalettpoeten
Läst 208 gånger
Publicerad 2014-09-25 19:20



Bookmark and Share


  WyS VIP
Fyndigt!
2014-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Toalettpoeten
Toalettpoeten