Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrymslena

Hur är det? frågade hon
Helt okey, svarade han.
Varför inte skitbra?
Jag vet precis men vill inte rota i de skrymslena.
Hon accepterade hans svar
hon hade också skrymslen
fulla av damm
fulla av skit
och längst längst in
radioaktiva tankar
undanskyflade bakom leenden
och taktfulla ord
Hur är det sjäv? frågade han
Helt okey, svarade hon
sen sa de inget mer på en stund
det var nog lika bra




Fri vers av Toalettpoeten
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-15 16:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Suverän! Skrattade högt mot slutet, även om man kan läsa in vemod och hemligheter. Den här får flytta hem till min sida också...
2014-03-21

  Robin V
Snygg dikt. Jag gillar ordvalet "radioaktiva tankar", väldigt snyggt och talande!
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Toalettpoeten
Toalettpoeten