Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några varianter på samma tema som min haiku Under stjärnhimlen


Stjärnbilder (haiku med variationer)

 

under stjärnorna

dina fönster

 

*

 

dina fönster

mellan

stjärnbilderna

 

 

dina fönster

lyser

mot stjärnorna

 

*

 

stjärnhimlen

i dina fönster

 

*

 

ljusreklam

dina fönster

lockar




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-03 14:12



Bookmark and Share


  Deva
Gillar de två sista bäst - den sista har en rolig twist. Den näst sista stjärnhimlen i dina fönster, romantisk!
2014-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin