Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi älskar.

Jag kan inte förklara i ord min kärlek till dig, men lägg din hand på mitt hjärta och känn.

Känn min kärlek

Lägg dina läppar på mina och smaka min värme,smaka min kärlek till dig.

Jag vet inte hur jag med orden här ska få dig att känna min uppskattning, min värme och våran närhet.

Kom älskade låt oss tillsammans visa våra hjärtans ömhet till varandra.

Kom låt oss tillsammans gå den väg som är våran.

Vägen mot paradiset för oss.

Jag älskar, du älskar och vi älskar varandra .




Fri vers av Angel of love
Läst 447 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2014-03-03 15:18



Bookmark and Share


  Densen VIP
Kärleken är...;)
2014-03-12

  ResenärGenomLivet VIP
Så varmt och kärleksfullt...
2014-03-09

    ej medlem längre
Otroligt kärleksfullt och vackert.
2014-03-06

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-03-05

    Birgersdotter VIP
VACKER KÄRLEK
2014-03-05

  Fem hjärtan VIP
Helt underbart ljuvliga rader om kärlek!
2014-03-05

    Dan Myrbeck
Mycket bra om att det
handlar om att KÄNNA!
2014-03-04

    ej medlem längre

Kärlekens flammor omsluter ...
2014-03-04

  Destino
Underbart om kärlek
2014-03-04

    ej medlem längre
Ljuvligt fint!
2014-03-04

  Maria Sundelin VIP
Väldigt fint
2014-03-03

    ej medlem längre
Underbar!Varm!Kärleksfull text<3
2014-03-03

  Tess74
Vackert Angel min vän.
2014-03-03

    Henke M
Vackra ord om en vacker känsla
2014-03-03

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Intensivt kärleksfullt skrivet..Fint!
2014-03-03

    ej medlem längre
Kärleken lyser starkt i din vackra dikt.

Den känns och den smakar värme.
2014-03-03

    ej medlem längre
en otroligt vacker kärleksförklaring - underbar..
2014-03-03

  aol
så kärleksfullt fint skaldat vännen,
2014-03-03

  louisegirl
Kärleksfullt och ömt!
Fint skrivit!
2014-03-03

  Lars Hedlin
Sån känsla ...Sån värme..Ren Kärlek ;)
2014-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love