Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Östgötar!Musikal!

I Hästholmens bygdegård spelas
musikalen "Mallorca Mallorca" den
7 och 8 mars kl 19 av miniteatersällskapet
"Grävlingarna". Östgötateatern spelade den
1966 så det är ett tag sen sist...

Den handlar om svenska turister som kommer
till ett hotell i Spanien, och det blir inte alls som de
tänkt sig förvecklingar så klart. Mycket musik och sång.
Den skrevs av Gunnar Hoffsten och Bertil Norström.

Corren som var där på premiären skrev bland annat:
Ödeshögsbygden kan vara stolt över sina grävlingar
som ständigt tittar ut ur sina gryt med både
humor och värme.

Min dotter klädd i svart spelar: Casanova/servitör.





Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-03 18:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAd skoj!
2014-03-05

    Dan Myrbeck
Trevligt!
2014-03-04

  ULJO
Det låter spännande
2014-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt