Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens promenadfynd.


Haiku 4 mars

 

uppdragen på land

fylld med vindstilla vatten

och vårnakna träd




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-04 15:54



Bookmark and Share


  thyra
Du är duktig! Bildrika rader. Fint!
2014-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin