Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falsk som vatten

Falsk som vatten
de är du
säger ord
du inte menar
trodde jag funnit
en vän

men de var
bara ett spel

spela på andras
bekostnad
säga att man gillar
för sedan spy
när jag inte ser

vända kappan efter
vinden
för att sedan
slingra dig som en
orm
när du ställs mot
väggen

din dagar kommer
då du åter får
tillbaka de
de du gjort

känna den
smärta o sorg
du orsaka andra
i alla dagar

Jag är åter stark
o hos mig
finner du inge tröst




Fri vers (Fri form) av 08-Ängel
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-04 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

08-Ängel
08-Ängel