Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen går

Grus, knaster, våt asfalt, raska steg, hög puls.
Jaga för rättigheten att göra, något. Vara något, värd.
Kaffebyttan på kafèt får stå. Fönstrena får imma ensamma
med klientelet i sörpel.
Utanför stimma de bråda
dagarna gå
och den galna diamanten
jorden snurra.
Vi jobbar alla över,
ju mer vi gör, desto mer vi hör
längtans sus
av handling i annan dur.




Fri vers (Fri form) av hansensson
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-04 23:08



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Gillar. Bra!
2014-03-26

    ej medlem längre
shine on you crazy diamond skymtar. bra att känna igen din stil från noveller även i poesi. gillar´t
2014-03-05

    ej medlem längre
härligt bra och djupdykt
2014-03-04
  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson