Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som för alltid fastnat...guldkorn


Vishet o kunskap

Visheten kan inte sättas i system och inte tvingas till lydnad under kunskapen.
Visheten lever i sin egen värld och har inga bestämda former.
Själva dess väsen är KÄRLEK.
Kunskap kan man läsa sig till men visdom måste sökas från annat håll.
Den kommer intuitivt från de stora dolda djupen.

"Det finns människor som kan tala tio språk, men inte förmå säga sanningen på ett språk".




Fri vers av WyS VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-05 20:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och insiktsfullt!
2014-03-06

  M:tin
Så sant!!!!
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP