Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det mest fina


Livet är en skör värld
ett under att andas
att verkligen vilja ta till sig
pilla på sin fina navel
bara finna underbar glädje
av egentligen
ingenting




Fri vers (Fri form) av Marvin
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-06 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin