Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dräp mig


det finns ingen glädje
i människors liv
bara konstig förljugen
förtröstan
det är så viktigt
att känna dig
snälla lev
det finns en blomma
låt den blomma ut




Fri vers av Marvin
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-06 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin