Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så har jag hört


Filosofi

Den girige slukar sin egen berömmelse
och blir i gengäld uppäten av smickrare
Den fattige lider brist på mycket men den
girige nekar sig allt
Den källa som skulle ge honom vatten
fyller han med guld och dör av törst

A Fredholm




Fri vers av WyS VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-06 17:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En insikts full text...som kung Midas allt han rörde blev till Guld men det var också just det som blev hans undergång
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP