Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens sista kyss

 

Jag kan ännu minnas

hur du doftade

i mina armar

hur ljuset fann sin väg

genom ditt hår

hur vattnet spelade

i kristallhjärtats spektrum

 

Jag öppnade mina ögon

för det vackra

som var du

jag slöt mina läppar

och bevarade

sommarens sista kyss

för evigt.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-06 19:07



Bookmark and Share


  Angel of love
Ljuvligt underbar.
2014-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP