Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någonstans känns den fel men det är lugnt allt nytt får vara fel i början även något som haiku måste få ha brister i början


min första haiku

Tomma blickar ber
att inte döden hittar
i vinternatten




Bunden vers (Haiku) av Narcissia
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-07 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Narcissia
Narcissia