Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i bland ser man och känner inte något i livs situationen allt är inte som det ser ut som när man gräver en grop ju mer man tar bort ju större blir den i andra fall blir saker mindre ju mer man tar bort i dag är det en sådan dag för mej då varm gröt är


tomheten

det är morgon med kaffe på bordet
regnet kysser vardags rums fönstret

jag försöker känna efter eller fånga
en tanke att formulera en fri vers med

men känslan är tom som ordförrådet
smittat av min inspiration jag känner

mej tom i ett väl befintligt tillstånd
men för poesi saknar jag orden i dag





Fri vers av den nakna poeten
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-07 09:04



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Den klassiska skrivkrampen
2014-03-07

  mare VIP
Fin och talande
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten