Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan av att vara hel.

 

Solens röda rodnad sänker sig mot horisontens linje.

Hon känner vågorna av havet som sköljer hennes fötter,medan hon går i den vackra solnedgången.

Spåren av djupa sår har läkt,ärren har blekts av solen.

Hon känner sig hel,och avtrycken i sanden är från en lycklig kvinna som just nu känner styrka och väldigt mycket hopp om framtiden.




Fri vers av Angel of love
Läst 339 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-03-07 14:42



Bookmark and Share


  Hans Christian
Mmm - Ja hel är jag inte - för många röda ärr. Men efter vi älskat kan jag lägga mitt huvud i Susannes knä och då blir jag tillräckligt hel. Bara chansar -ibland dina texter vilken sida som pekfingret trycker på är en tillfällighet. Innehållet är dock alltid grundläggande mänskligt. Du förmedlar dessa känslor - så väl!
Tack för att du finns :o)
2014-08-17

  ULJO
Tummen upp
2014-03-10

  ResenärGenomLivet VIP
Så borde alla få känna sej...mycket fint...
2014-03-09

  Densen VIP
Glad för dej vännen:) Kör på det;)
2014-03-08

    ej medlem längre
Den känslan behöver jag med känna.

2014-03-08

  Fem hjärtan VIP
Åh, så underbart! Kram till dig!
2014-03-07

  M M Mannheim VIP
Jag känner en närhet i din text till en annan text om steg i sanden.
Och sanden i båda texterna är läkande.
2014-03-07

  Yeppis
Härlig fin :*)

2014-03-07

  Solitaire VIP
Va härligt :)
2014-03-07

  Fredrik Klang
Helt underbart. Hopp!!
2014-03-07

    ej medlem längre
Härlig känsla förmedlad här!
2014-03-07

    ej medlem längre
så, så, så underbar läsning - bamsekram..
2014-03-07

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text. Vet hur det känns.
Jag har också gått så.
2014-03-07

    ej medlem längre
Underbar värme du känner och sprider!
2014-03-07

  Maria Sundelin VIP
Hoppfulla ord

2014-03-07

    ej medlem längre
Hoppfullt och fint.
2014-03-07

    Dan Myrbeck
Härlig text!
2014-03-07

  louisegirl
Härligt och hoppfullt!
Fint skrivit! <3
2014-03-07

  erkki
Hoppas att välbefinnandet gäller dig personligen!
2014-03-07

  Lars Hedlin
Underbart att få känna så ;) kram
2014-03-07

  Maj-Lis VIP
Fint att känna så
2014-03-07

    ej medlem längre
Hoppingivande och glädjerikt!!!
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love