Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medial

Synsk
är jag inte
men ibland undrar jag
om jag är lite
hörsk




Fri vers av stenhur VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-07 17:43



Bookmark and Share


  Njord
jag är bara ...rsk
kul text!
2014-03-15

  Larz Gustafsson VIP
Själv är jag stursk.
2014-03-07

  Nanna X
Haha det är jag också
2014-03-07

  walborg
Roligt sagt av en musiker
2014-03-07

  Larz Gustafsson VIP
Frågan är alltid vilken sorts ande man "kanaliserar". Det finns två slag att välja på.

2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP