Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modern demokrati = Politiskt försvara kapitalismen

 

Någon viskar

och tisslar

Med osanningens ord

kallar de sig Gudar på denna jord

 

De flesta med en politisk dress

vars ord trycks i press

Som ett sanningens hån

förvandlas lidande till oskyddade fårs fån

 

Och är det någon lidande

som i kommersialismens namn får hjälp mot sin pina

Så är det någon annan stackare

som betalar med sitt blod och får förtvivlan på prackade




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-08 02:48



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Intressant ämne du tar upp här.
Om system vi påtvingas. Vad kan
man göra, vilken inrikting ska man
ta och välja?
2014-03-08

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP