Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 8 mars

 

hårda vårvindar

driver fram moln

på vägen




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-08 22:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inte dum alls!
2014-03-10

  Deva
Antar att det är sanden som virvlar upp..rolig bild;-)
2014-03-10

  Per "Läsaren" Sörqvist
det var den 8:de mars, det.
Bara att känna igen.

2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin