Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 7 Mars: Oförskämd restaurang ändrar attityd


Djävulens recept

 

Ett i London lönsamt koncept

blev otrevlighetens recept

För Kinakrogen Wong Kei

deras egen lilla specialgrej

 

Behandla kunder som skit

blev en populär restauranginvit

Folk älskade att tryckas ner

man undrar vad det är som sker

 

Att dålig reklam var bra

utan att göra någon glad

Fungerar ju som uppmärksamhet

det är ju underförstått

 

Men ändå

vad står på

När förnedring

fungerar som lönsamhetsutfodring

 

Men tydligen orkade de inte själva

leka djävulens inälva

Så nu öppnar de i nyrenoverad stil med ny god attityd

innebär vänliga kypare på Wong Kei att de som Titanic spelar sig närmare Gud

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-08 23:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tokigt folk. Ibland duger vad som helst, bara det blir förändring.
2014-03-09
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP