Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela




hela mig

med

hela dig



helar jag dig

med

hela mig



jag älskar dig!





Fri vers av zaphod
Läst 443 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-03-20 09:00



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej
Men jisses så väl skrivet och hoppas det blev som du bad
Lena
2007-06-09

  Helene Månsson
Gud så rätt! Härligt/Helene
2006-03-20
  > Nästa text
< Föregående

zaphod
zaphod