Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svepningsbön

 

Att luta mig tillbaka i nu

helt stillsamt få äga

rum en stund

utan brådska

i denna jävla hets

detta alltiettendasvep

 

det klibbiga trycket

flåset i nacken

gläfsandet i hälarna

här kan fan hålla

jämna steg

 

att få äga rum

en stund

i stilla rum

luta mig tillbaka

i nu och veckla ut

hela detta

hopknycklade allt

till ett lakan på tork

i sommarvinden

 

att få bre ut

allt detta allt

som pågår

just nu

få sjunka ner

 

vira det

om mig som

svepning

 

 

 




Fri vers av petter rost
Läst 370 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-03-09 18:24



Bookmark and Share


  Christer Foghagen VIP
In betweeness of space!
2014-08-30

  Lollitta VIP
att få äga rum

en stund

i stilla rum



_______________GULD!!!!!!!!!!!!
2014-04-04

  Minkki VIP
om man ska ta fram detaljer, hm.. det ska man inte, men i alla fall - användningen av rum är snitsig här!
2014-03-13

  Angel of love
Sån underbar tanke ock känsla.
Fantastisk text.
2014-03-10

  Sanna i badet VIP
Härligt att läsa. Är som en djup utandning. En svalkande hand på feberpannan. Lättnad som följer med lakanet och får andas fritt.
2014-03-09

  bittemi VIP
Ja, så underbart! Härlig läsning!
2014-03-09

  Annie b'larsson VIP
Ja det vore skönt. Få vila, kasta av dessa tyngder som tynger.
En vidunderlig formuleringskonst, som alltid.
2014-03-09

  thyra
Njutbar läsning!
2014-03-09

    skamfilad
Det här är såååå bra. Applåder, applåder, applåder! Imponerande.
2014-03-09

  Larz Gustafsson VIP
Lewi Pethrus sade att då han gick och lade sig klädde han liksom av sig alla sina bekymmer och sov sedan gott.

2014-03-09

    ej medlem längre
Jaa...
Du plockar fram det inre som om allt hör ihop, med det synliga, utan att vika ut eller vika ihop. Det är lätt att svepa in sig i denna din text.
2014-03-09

    Monica Kvist VIP
Visst vore det skönt!
2014-03-09
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost